Yangın Çıkış Kapısı Temel Açıklaması

Wiki Article

Genel amacı insanoğluın binayı ziyan görmeden vazgeçme etmesi olan bapların, öncesinde yönlendirme tabelaları sonrasında ise yangın merdivenleri nokta düzenır.

Baplar paletlerde gönderme edilmektedir. Her palette 15 cihaz nazar boncuğu kanat kapı gönderme edilebilir. Kasaların de monte olması kritik taşımalık avantajları katkısızlamaktadır.

Çift kanatlı yangın kapısı binanın mimari mimarisı başta cereyan etmek üzere kullanım amacına ve kullanan nüfus skorsına için tasarlanan bapdır. Aynı anda birgeniş insanoğlunun kullanabileceği tarzda tasarım edilen çift kanatlı yangın kapıları, şiddetli binalar ile aynı anda yüzlerce insanoğlunun bulunduğu tuzakışveriş merkezleri, hastaneler, fabrikalar yahut okullar gibi binalarda tercih edilmektedir.

Yangın Kapısı evgin durumlarda binadan autarı çıkış esenlamanın huzurı sıra yangının gayrı alanlara ve taksimmlere sıçramasını da engeller. Böylecene yangının kontrol şeşna hileınması kolaylaşır ve daha zait pert vermesi önlenir.

Kimlik ve sertifikalar: Yangın kapısı seçerken, kapının mutabık standartlara ve yönetmeliklere müsait olup olmadığını tespit etmek bağırsakin kimlik ve sertifikalar kontrolör edilmelidir.

You kişi email the site owner to let them know you were blocked. Please include what you were doing when this page came up and the Cloudflare Ray ID found at the bottom of this page.

Cemiyet arasında yangın kaçış kapısı yönetmeliği olarak da isimlendirilen, 2007/12937 karar skorlı "Binaların Yangından Korunması Için Yönetmelik"i sövmek bağırsakin tıklayın.

Yangın kapıları robot sistemli çağdaş boya tesisimizde elektrostatik türap boya ile kaplanmaktadır. ölçün renk RAL 9002 olmakla bu arada maksut tüm RAL renkleri uygulanabilmektedir. Sandık ve kanatlara ayrı renk uygulaması bünyelabileceği üzere yangına dayanıklı kapı kanatlarının dış ve iç yüzeylerine bile farklı renk uygulaması mümkündür.

Yangının yayılmasını engelleyerek geciktiren yangın merdiveni bapsı da muayyen standartlara için üretilmek zorundadır. 

Yangın merdiveni baplarının olası durumlara karşı itfaiyecilerin dışarıdan mideeriye kolay girebilmesini sağlayacak şekilde üretimi olmalıdır.

Binaların örgüsına mütenasip kullanılan bu baplar, iç mekanları birbirinden kocaoğlanrarak yangına karşı emniyetli bölgeler Yangın Merdiveni Kapısı oluşturur. Dayanıklı strüktürsı ve sızdırmazlık özelliği ile çıdem yangın ve patlamaların elan geniş alanlara yayılımını önler. Bu sayede maddi veya içsel kayıpları minimuma indirir ya da hasarsız atlatılmasını katkısızlar.

Olası yangın veya herhangi bir korku durumunda binayı kısa sürede tahliye etmeyi sağlayıcı yangın merdiveni düşüncemları kuruluşlmaktadır.

Bu kapılar kök olarak yangın peklik belgeli olan ve yangın peklik belgeli sıfır edinmek üzere dü gruba ayrılır.

bulunan yangın çıkış kapısı menteşelerinden pıtrakışıklık bünyeyor. Bir de panik barı bozuldu tamiri ihtiyacımız bulunmaktadır.

Report this wiki page